Nieuwsbericht

Oproep: Buurtbemiddeling zoekt vrijwilligers in regio Zaltbommel

Publicatiedatum: 18-10-2018

Bent u een echte bemiddelaar in hart en nieren? En beschikt u over goede sociale en communicatieve vaardigheden? U heeft niet snel vooroordelen naar anderen? U kunt goed luisteren en in een conflict kunt u onpartijdig blijven? Dan is ElkWelzijn Buurtbemiddeling op zoek naar u.


Wat zijn de taken van een Buurtbemiddelaar?
Buurtbemiddelaars helpen buren om samen tot een oplossing te komen. Zij doen dat in een bemiddelingsgesprek, waarin de bemiddelaars samen met de beide buren om de tafel gaan zitten. Daaraan voorafgaand hebben ze beide partijen al individueel gehoord. De buurtbemiddelaars zijn neutraal, geven geen oordeel en geven beide partijen de ruimte om hun ongenoegen te uiten. Vrijwilligers krijgen een uitgebreide training in het voeren van bemiddelingsgesprekken. Het gaat om boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk. Het kost gemiddeld enkele, zelf te plannen (avond)uren per maand. Daarnaast is er geregeld een bijeenkomst met collega-bemiddelaars om ervaringen uit te wisselen en wordt u begeleid door de coördinator van het project.
Mensen die hierin een uitdaging zien en een steentje willen bijdragen aan leefbaarheid in hun omgeving, kunnen zich opgeven om buurtbemiddelaar te worden.
 
Buurtbemiddelaar iets voor u?
Stuurt u Buurtbemiddeling een kort mailtje met uw gegevens, dan nemen wij contact met u op. 

Meer informatie: t: 0345 225000 | e: buurtbemiddelingelkwelzijnnl | w: www.elkwelzijn.nl/Buurtbemiddeling

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden