Nieuwsbericht

Ben jij net zo leuk als Jasper? Vacature assistent controller.

Publicatiedatum: 24-02-2017

Leuke baan in de aanbieding! Want per 1 april 2017 start ik als accountmanager bij Glastotaal Beheer in Breda en hiermee komt mijn baan als (assistent) controller vrij bij Woonlinie in Zaltbommel.

Een super interessante baan in een sector die continu in verandering is, waar je veel mag en kan leren en waar je in een fijn team terecht komt. Ben jij toe aan de tweede stap in je carrière als controller? Dan is dit jouw kans!

Brede functie met uitdagende klussen

Al ruim acht jaar werk ik bij Woonlinie. Als controller bied ik ondersteuning aan andere afdelingen, zodat collega’s goed onderbouwde keuzes kunnen maken. Ik ben bij zowat alle interne processen betrokken. Het unieke aan deze functie is, dat er naast financieel “cijferwerk” ook ruimte is om die cijfers om te zetten naar analyses en rapportages voor de directie en collega’s. Hierdoor leer je de organisatie en de corporatiesector goed kennen.

Fijne organisatie

Woonlinie is een hele fijne organisatie om voor te mogen werken. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je werkt samen met een gezellige club mensen. Collega’s zijn open en transparant; zij hebben mij vanaf de eerste dag geholpen om goed aan de slag te gaan. Ik voelde me er snel thuis.

De ervaringen die ik hier heb opgedaan neem ik mee naar mijn nieuwe werkgever. Ik blijf Woonlinie dan ook zeker volgen in de toekomst!

Heb ik je interesse gewekt? Lees dan hier de vacature en reageer voor 7 maart a.s.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden