Terug naar overzicht

Het Bakenkwartier; energieneutrale nieuwbouw

Werkendam

Aantal woningen: 8 huurwoningen

Over dit project

Woonlinie realiseert aan de Kerckelant in Werkendam 8 Nul-op-de-meter huurwoningen, naast 18 koopwoningen van Zwaluwe Bouw en Projectontwikkeling. Het ontwerp is gemaakt door Quadrant Architecten uit Zevenbergen. De 8 rijwoningen met een schuine kap hebben een woonkamer met open keuken, tuin op het Noorden, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een open zolderruimte. De huizen zijn energiezuinig, onder meer dankzij de geïntegreerde zonnepanelen op het dakvlak.

Wonen in een WATT-woning
Alle huizen in het Bakenkwartier zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. Wij noemen dit WATT-woningen. De EPC van de huizen is nul. Alle energie die je verbruikt, wek je zelf in de woning op. Dit is natuurlijk afhankelijk van het ‘gebruik’ van de woning en het aantal zonne-uren per jaar.

Naast zonnepanelen hebben de huizen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Alle woningen zijn gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Bij gemiddeld gebruik van de woning heeft u geen energierekening meer. U betaalt maandelijks een Energie Prestatie Vergoeding aan Woonlinie bovenop uw huurprijs.

Planning van de werkzaamheden
De start bouw staat gepland in het 3e kwartaal in 2019. De verwachte oplevering zal medio 2020 zijn.

Interesse in een huurwoning?
De woningen worden ongeveer een paar maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Houd onze website of www.woongaard.com in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.

 


Algemeen

 • Plaats Werkendam

Kenmerken

 • Aantal woningen 8 huurwoningen

Planning

 • Start bouw 3e kwartaal 2019
 • Datum van oplevering Medio 2020
 • Start van verhuur Begin 2020
 • Status In voorbereiding
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden