Terug naar overzicht

De BinnenVergt, fase 3C en 4: huur- en koopwoningen

Zaltbommel

Aantal woningen: 12 huurwoningen, 16 koopwoningen en 6 luxe koopappartementen

Over dit project

In de wijk De BinnenVergt in Zaltbommel wordt er nog rustig verder gebouwd aan de laatste fase van zo'n 34 nieuwbouwwoningen. De laatste woningen zijn gesloopt en vervangen door een mix van 16 koopwoningen en 12 sociale huurwoningen in fase 3C. Bouwlinie en aannemersbedrijf P. van Leeuwen realiseren dit plan in samenwerking met architect Mulleners + Mulleners. Tot slot worden er in fase 4 nog eens 6 luxe koopappartementen, waarvan 1 penthouse, gebouwd op 't nu nog lege grasveldje aan de Prins van Oranjestraat. Deze koopappartementen zijn een nieuw aspect in de wijk en een mooie aanvulling op de huidige bebouwing. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start bouw begin 2020.   


Historische stijl in een nieuw jasje
Zowel de koop- als huurwoningen passen helemaal in het plaatje van de historische vesting en bestaande leefbare wijk De BinnenVergt. Deze nieuwbouwwoningen behouden de klassieke bouwstijl, maar dan wel met alle mogelijkheden van de 21e eeuw. 

Huurwoningen in pakhuisstijl
De 12 huurwoningen krijgen een pakhuisachtige uitstraling, geïnspireerd op panden zoals we die kennen van oude fabrieksterreinen. Toch zijn ook de huurwoningen straks duidelijk familie van de andere woningen in De BinnenVergt.

De BinnenVergt is een uitstekende locatie om te wonen
Het is een wijk dat de afgelopen jaren is doorontwikkeld tot een jonge leefbare wijken de wijk groeit nog steeds. Het is er heerlijk rustig wonen, zo dichtbij de binnenstad omgeven met veel groen. De BinnenVergt is een wijk voor iedereen en hetligt op enkele minuten loopafstand van de vesting Zaltbommel. 

Interesse in een huurwoning?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning moet u ingeschreven staan bij Woongaard: www.woongaard.com. Het is slim om dit nu al te doen.

Meer informatie 
Bent u mogelijk geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief De BinnenVergt, fase 3C of fase 4. Dit kunt u doen via de website bouwlinie.nl. Meer informatie over de koopwoningen leest u ook op deze website.


Kenmerken

Start verkoop vond plaats op woensdag 11 december in De Portage in Zaltbommel. Om eventueel in aanmerking te komen voor een koopwoning moet u al wel ingeschreven staan op de nieuwbouwlijst van de gemeente Zaltbommel. Alle geïnteresseerden voor één van de koopwoningen kunnen tot woensdag 8 januari 2020 het inschrijfformulier inleveren bij de gemeente Zaltbommel. Lees meer informatie op bouwlinie.nl/binnenvergt of bouwlinie.nl/torentje.


Algemeen

 • Plaats Zaltbommel

Kenmerken

 • Aantal woningen 12 huurwoningen, 16 koopwoningen en 6 luxe koopappartementen
 • Doelgroep Starters, gezinnen, senioren

Planning

 • Start bouw begin 2020
 • Datum van oplevering medio 2021
 • Start van verhuur 3de/4de kwartaal 2020
 • Start van verkoop woensdag 11 december 2019
 • Status in voorbereiding
 • Partijen

 • Aannemer P. van Leeuwen aannemersbedrijf
 • Architect Mulleners & Mulleners
 • Projectontwikkelaar Bouwlinie
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden