Terug naar overzicht

Centrumplan Giessen-Rijswijk; duurzame huur-en koopappartementen met winkels

Rijswijk

Aantal woningen: 8 huurappartementen

Over dit project

Het herontwikkelingsplan in centrum Giessen en Rijswijk gaat binnenkort van start. Naast de nieuwe brede school ligt een stukje braakliggend terrein, waarop het Centrumplan Giessen-Rijswijk wordt ontwikkeld door Bogor projectontwikkeling en Tankens uit Andel. Er komt een mix van zowel koop- als huurappartementen met op de begane grond een supermarkt en enkele winkels. De appartementen variëren van ca 65m2, 80m2 en 100m2 tot aan de luxe hoekappartementen van ca 75m en 120m2. De 4 luxe appartementen mét verdieping hebben een grootte van ca 130 à 160m2 en ca 200m2. 

8 duurzame huurappartementen
In opdracht van Woonlinie worden er 8 huurappartementen ontwikkeld van ca 66m2. Deze appartementen zijn voorzien van duurzame bouwelementen. Denk hierbij aan een hoogwaardige wand, dak en glas isolatie, individuele bodemwarmtepomp, balansventilatie, en zonnepanelen. De huurappartementen liggen beschut en zijn geschikt voor kleine huishoudens en senioren. Verder is het complex voorzien van een lift en u kunt als bewoner gebruik maken van een groene gezamenlijke binnentuin. Deze bevindt zich op het dak van het complex te midden van de rondgaande galerij.

Samenwerkende partijen
De projectontwikkelaars zijn Tankens uit Andel en Bogor Projectontwikkeling uit Gorinchem. Het gebouw is ontworpen door ArchitectenGilde uit Den Bosch.

Planning werkzaamheden
De start bouw van het Centrumplan staat gepland voor het 1e kwartaal van 2020. De woningen zijn een jaar later bewoonbaar en worden naar verwachting in het 1e kwartaal van 2021 opgeleverd.

Interesse in een huurappartement?
De woningen worden ongeveer een paar maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Houd onze website of woongaard.com in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.


Kenmerken

8 sociale huurappartementen (1ste verdieping)
2 appartementen in de vrije huursector (1ste verdieping) via tankens.nl
18 koopappartementen (1ste verdieping) via tankens.nl
4 luxe hoekappartementen via tankes.nl
4 luxe hoekappartementen met verdieping via tankes.nl
in diverse afmetingen met een gezamenlijke binnenplaats (daktuin)


Algemeen

 • Plaats Rijswijk

Kenmerken

 • Aantal woningen 8 huurappartementen

Planning

 • Start bouw eerste kwartaal van 2020
 • Datum van oplevering naar verwachting eerste kwartaal van 2021
 • Start van verhuur naar verwachting halverwege 2020
 • Start van verkoop alle koopappartementen zijn verkocht!
 • Partijen

 • Aannemer Tankens
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden